Servicii

    Hubbard College este o școală internațională pentru formarea liderilor, care oferă cunoștințe practice corespunzătoare, aplicabile imediat, pentru toate domeniile managementului organizațional, dedicate proprietarilor de afaceri, conducerii superioare și managementului mijlociu, precum și managerilor de proiecte și  subordonaților acestora.
 
    Cursurile noastre acoperă toate domeniile managementului, printre care Managementul strategic, Structura organizațională, Comunicarea organizațională, Aptitudinile personale de comunicare, Abilitățile de conducere, Măsurarea obiectivă a performanțelor,  Managementul personalului, Vânzările, Marketingul, Relațiile cu publicul, Asigurarea calității, Managementul financiar, Gestionarea producției, etc.
 
    Noi măsurăm eficiența cursurilor noastre urmărind dacă studenții noștri sunt într-adevăr capabili să obțină rezultate superioare cu ajutorul celor învățate de la noi în propriul lor domeniu, urmărind rezultate de 100% în fiecare caz
 
    Rezultatul muncii noastre: specialiști etici și competenți din punct de vedere profesional, care sunt capabili să obțină bunăstarea prin creșterea productivității și prin relațiile de schimb.
    Datorită tehnologiei noastre de predare speciale și de ultimă oră, fiecare cursant poate evolua individual, după propriul ritm și conform propriului plan, având astfel posibilitatea să obțină rezultate de 100%, beneficiind de folosul maxim al cursului.
 
    În urma absolvirii cursurilor noastre, studenții noștri ne relatează despre creșterea capacităților personale, un mediu de afaceri și privat mai liniștit, sporirea profitabilității afacerii lor și relații de afaceri mai previzibile.
 
    Succesele noastre se datorează, printre altele, faptului că folosim teste de aptitudini și sondaje de afaceri și organizaționale, în baza rezultatelor obținute urmând a fi elaborat pentru fiecare cursant în parte un program personal de pregătire. În acest fel, ne putem concentra asupra soluțiilor reale ale problemelor reale în fiecare caz, astfel încât fiecare cursant trebuie să participe numai la training-urile importante pentru el personal, care îi aduc rezultate reale în timpul cel mai scurt.
 
    Evaluați-vă cunoștințele, cunoașteți-vă competențele și aflați cum puteți să le îmbunătățiți!
 
Informații oficiale: FUNDAȚIA NOVO HOMO este proprietarul și administratorul paginii web www.hcaromania.ro, iar Logoul cu TIGRU este marcă înregistrată, proprietate a Hubbard College of Administration International, Los Angeles, California, SUA., HCA Romania deținând licență de utilizare.
 
Număr de înregistrare:
RO 0027306 /04/12/2014.
 
Nume:*
Prenume:*
E-mail:*
E-mail din nou:*