Training-uri

Training-urile HCA sunt altfel decât cele obișnuite.
Și aici, ca și în cazul cursurilor pe care le oferim, accentul cade pe aplicarea practică!
Training-urile noastre sunt compuse în așa fel încât cursantul să trebuiască să aplice în permanență cele învățate. De multe ori, desemnăm cursantului un partener cu care acesta poate să exerseze cele învățate deja pe parcursul training-ului.
Pentru noi, nu este important ca studentul să stea pe întreaga durată a unei prelegeri și să își însușească materialul numai la nivel teoretic.
 
 
Astfel, acordăm o atenție deosebită echilibrului dintre teorie și practică în cadrul cursurilor pe care le oferim. Acest echilibru, care reprezintă un aspect esențial al Tehnologiei Educaționale pe care o oferim, joacă un rol esențial în procesul învățării.
Pe parcursul prezentărilor, acordăm întotdeauna timp suficient pentru înțelegerea temeinică și, în timpul pauzelor, tratăm imediat orice neînțelegere sau dificultate apărută neașteptat.
 
 
 

Cine este acționarul companiei?

vezetesoldal

Acesta este un training de consolidare a echipei (team-building) cu o durată de 3 ore și jumătate, care s-a bucurat de un mare succes la toate companiile care au participat până acum. Scopul acestui training este în primul rând inversarea perspectivei angajaților din cea a angajatului-lucrător în cea a acționarului. Conform feedback-urilor primite(înainte)

Banii și secretul solvabilității

penztreningek2

Poate vă apasă prea multe griji financiare... Primiți periodic amenințări din cauza unor facturi neachitate sau a datoriilor la stat? Finanțele funcționează după anumite legi, care explică problemele și dificultățile ce apar în legătură cu banii. În asta constă Cheia Secretului. Când vă confruntați cu o situație similară, soluționarea...(înainte)

 

Cum poate fi învățatul o plăcere?

tanulastreningek

Omul cât trăiește învață – doar că unii nu de bunăvoie. Viața se schimbă într-un ritm din ce în ce mai alert, și dacă dorim să ținem pasul, atunci va trebui să fim și noi întotdeauna dispuși să ne schimbăm, să ne adaptăm. De fapt asta înseamnă învățarea. NU EXISTĂ NICI O ALTĂ ABILITATE CARE SĂ AIBĂ UN ASEMENEA IMPACT ASUPRA...(înainte)

Informații oficiale: FUNDAȚIA NOVO HOMO este proprietarul și administratorul paginii web www.hcaromania.ro, iar Logoul cu TIGRU este marcă înregistrată, proprietate a Hubbard College of Administration International, Los Angeles, California, SUA., HCA Romania deținând licență de utilizare.
 
Număr de înregistrare:
RO 0027306 /04/12/2014.
 
Nume:*
Prenume:*
E-mail:*
E-mail din nou:*