Szolgáltatások

    A Hubbard College egy olyan nemzetközi vezetőképző iskola, mely a szervezetigazgatás minden területéhez megfelelő módon nyújt azonnal alkalmazható gyakorlati ismereteket, cégtulajdonosoknak, felső vezetőknek, középvezetőknek és az őket segítő menedzsereknek, beosztottaknak. 

    Képzéseink kiterjednek a menedzsment minden területére, mint például a Stratégiai menedzsment, Szervezeti felépítés, Szervezeti kommunikáció, Személyes kommunikációs képességek, Vezetői képességek, Objektív teljesítménymérés, Személyzeti menedzsment, Értékesítés, Marketing, Közönségkapcsolatok, Minőségbiztosítás, Pénzügyi menedzsment, Termelésirányítás stb.

   Képzéseink eredményességét azáltal mérjük, hogy hallgatóink tényleg képesek-e jobb eredményeket elérni a nálunk tanultak segítségével saját területükön vagy sem. Minden esetben 100%-os eredményre törekszünk.

   Munkánk eredménye: Olyan etikus, szakmai jártassággal rendelkező szakemberek, akik a termelés növelése és csere útján érnek el jólétet.

   A különleges és lehető legmodernebb oktatási technológiánknak köszönhetően, minden tanuló egyénileg haladhat a képzésén, saját időbeosztás szerint, saját ütemében, minden területen 100%-os eredményeket elérve és a képzésből a maximumhoz hozzájutva. 

   Képzéseink után, tanulóink minden esetben megnövekedett képességekről, nyugodtabb üzleti és magánéleti környezetről, nagyobb jövedelmezőségről és kiszámíthatóbb üzleti kapcsolatokról számolnak be.

   Sikereinket többek között annak köszönhetjük, hogy minden hozzánk jelentkező üzletemberrel képességteszteket, üzleti és szervezeti felméréseket végzünk, és ezek eredményeként állítjuk össze személyes képzési programját. Így minden esetben a valódi problémák valódi megoldásaira koncentrálhatunk, úgy hogy minden tanulónknak pusztán a számára fontos és igazi, gyors eredményt hozó képzésen kell részt vennie.

    Mérje fel tudását, legyen tisztában képességeivel, valamint tudja meg hogyan javíthat rajtuk!

 

 

Hivatalos információk: az oldal tulajdonosa és üzemeltetője a NOVO HOMO ALAPÍTVÁNY - a TIGRIS Logó bejegyzett védjegy és szolgáltatási jegy, amely a Hubbard College of Administration International, Los Angeles, Kalifornia, USA tulajdonában van, használata engedéllyel történik.

 

KERESSEN MEG!

TEL: 0745 018 467
E-mail: hca@hcaromania.ro

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*