Tréningek

A HCA-s tréningek mások, mint a megszokott tréningek.
Itt is, akár a tanfolyamoknál, a gyakorlati alkalmazás a lényeg!
Úgy vannak összerakva, hogy a tanulónak folyamatosan alkalmaznia kell a tanultakat.  Sok esetben kijelölünk neki egy párt, akivel begyakorolja a tanultakat még a tréning ideje alatt.
Nálunk nem az a fontos, hogy valaki végigüljön egy előadást, és csak elméletben tudja a tanultakat.
Nagy figyelmet szentelünk annak, hogy az előadásokon egyensúlyban legyen az elmélet és a gyakorlat. Ennek az egyensúlynak, ami fontos része a Tanulási Technológiánknak, nagy szerepe van a tanulás folyamatában.
Az előadások közben mindig biztosítunk időt az alapos megértésre. A szünetekben bármilyen meg nem értést, váratlanul felbukkant nehézséget azonnal kezelünk.
 
 
 

Ki a tulajdonos a cégben?

vezetesoldal

  Ez egy 3 és fél órás csapatépítő tréning, mely nagyon sikeres volt minden cégnél, ahol eddig megtartottuk. A tréning célja elsősorban a személyzet „melós nézőpontjának” a megfordítása tulajdonosi nézőpontra. Az eddigi visszajelzések szerint, a megtartott cégekben, az alkalmazottak nagytöbbsége megváltoztatta(tovább)

A pénz és a fizetőképesség titkai

penztreningek2

  Talán túl sok pénzügyi vészhelyzet sújtja Önt. Meglehet, hogy időről-időre fenyegetéseket kap a  kifizetetlen számlái vagy adótartozása miatt. A pénzügyeknek vannak alapvető törvényszerűségei, melyek magyarázatot adnak a pénzzel kapcsolatos kérdésekre és problémákra. Ebben rejlik a Titok Kulcsa. Az igazi probléma megoldása...(tovább)

 

Hogyan lehet a tanulás szórakoztató?

tanulastreningek

  A jó pap holtig tanul – a rossz is, csak nem önként. Az élet egyre gyorsuló tempóban változik, és ha lépést akarunk tartani ezzel, akkor nekünk is képesnek kell lennünk a változásra. Lényegében ezt nevezzük tanulásnak. Nincs még egy olyan képesség, ami akkora hatással lenne a sikerünkre vagy a kudarcunkra, mint...(tovább)

 

Hivatalos információk: az oldal tulajdonosa és üzemeltetője a NOVO HOMO ALAPÍTVÁNY - a TIGRIS Logó bejegyzett védjegy és szolgáltatási jegy, amely a Hubbard College of Administration International, Los Angeles, Kalifornia, USA tulajdonában van, használata engedéllyel történik.

 

KERESSEN MEG!

TEL: 0745 018 467
E-mail: hca@hcaromania.ro

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*