Banii și secretul solvabilității

Poate vă apasă prea multe griji financiare...
Primiți periodic amenințări din cauza unor facturi neachitate sau a datoriilor la stat?
Finanțele funcționează după anumite legi, care explică problemele și dificultățile ce apar în legătură cu banii.
În asta constă Cheia Secretului.
Când vă confruntați cu o situație similară, soluționarea problemei necesită întotdeauna parcurgerea a trei pași:
1. Preluarea controlului asupra crizei
2. Tratarea acestuia într-o manieră eficientă și rapidă
3. Împiedicarea în viitor a unei asemenea situații
dreamstime 16034434     Cu ajutorul tehnologiei predate de noi puteți învăța care sunt acele legi special concepute pentru buna funcționare financiară ale companiilor. 
     Ele constituie bazele care guvernează finanțele companiilor și instituțiilor, indiferent de dimensiunea acestora, și pot fi aplicate cu succes inclusiv la nivelul familiei. Oricine le poate aplica pentru a scăpa dintr-o dificultate financiară sau pentru a evita o situație financiară periculoasă.
     Acum, pe vremea declinului economic global, cunoștințele sunt deosebit de valoroase și este nevoie de ele mai mult ca oricând. 
Participați la un training de o zi ținut de noi, unde veți putea învăța:
- cum să gestionați o criză financiară în cadrul societății pe care o conduceți sau în familia dvs., fără să vă simțiți că vă pierdeți capul și să o resimțiți ca pe o situație fără ieșire.
- care sunt acei pași și în ce ordine va trebui să-i parcurgeți pentru a gestiona cu succes dificultățile financiare amenințătoare.
- procedurile exacte cu care îi puteți trata pe creditorii care vă presează.
- acele acțiuni esențiale care trebuie întreprinse de orice familie, întreprindere, instituție, indiferent de dimensiuni, pentru atingerea unei stabilități financiare și menținerea solvabilității și a bunului renume.
 
Pentru grupuri de firme oferim reducere!
 
 
 
Informații oficiale: FUNDAȚIA NOVO HOMO este proprietarul și administratorul paginii web www.hcaromania.ro, iar Logoul cu TIGRU este marcă înregistrată, proprietate a Hubbard College of Administration International, Los Angeles, California, SUA., HCA Romania deținând licență de utilizare.
 
Număr de înregistrare:
RO 0027306 /04/12/2014.
 
Nume:*
Prenume:*
E-mail:*
E-mail din nou:*